Grafik Tasarım Bölümü Öğrencilerimiz Uluslararası sergide Üniversitemizi ve Fakültemizi başarı ile temsil ettiler!

Algılar II - Bitkiler, 2022

"Perceptions II - Plants" uluslararası sergisi 09-25 Mayıs 2022 tarihleri ​​arasında Polonya'nın Kielnarowa kentindeki UITM Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Dünyanın çeşitli üniversitelerinden 100 öğrenci ve 19 öğretim Üyesisinin tasarımları ile bu sergiye katıldı. Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania – WSIiZ üniversitesi saant fakültesi dekan yardımsı ve sergi kruatörü Patrycja Longawa’nın daveti ile bölüm Başkanımız Prof Yusuf KEŞ’in yöneticiliğinde 6 öğrencimizin (Kutluhan Ünal, Aşegül Duru, Emran Bedel, Kutay Akdeniz, Samet Lalameke ve Harun Reşit El) eserleri ile katılım sağlayarak  üniversitemizi ve fakültemizi başarı ile temsil etmişlerdir.

"Algılar II - Bitkiler" başlıklı projeye katılan üniversiteler:

Bilgi Teknolojisi ve Yönetimi Üniversitesi - Polonya (organizatör) - Patrycja Longawa

Pradita Üniversitesi - Endonezya - Irwan Harnoko

Kyonggi Üniversitesi - Güney Kore - Khai Kim

Wuhan Politeknik Üniversitesi - Çin - Peng Jun

Universidad UTE - Ekvador - Christopher Scott

Universidad de Santander UDES - Kolombiya

Fundacion Universitaria Comfenalco Santander - Kolombiya -

Alman Jimenez

Magyar Képzőművészeti Egyetem - Macaristan - Ágnes Rozmann

Dubai'deki Emirates'teki Amerikan Üniversitesi - Birleşik Arap Emirlikleri - Arafat Al-Naim

Süleyman Demirel Üniversitesi - Türkiye - Yusuf Kes