Grafik Tasarım Bölümümüz öğrencisi Harun El'in Başarısı

Süleyman Demirel Üniversitesinin 30’uncu Yıl Logosu Belli Oldu
11 Temmuz 1992 yılında kurulan Süleyman Demirel Üniversitesi, bu yıl 30'uncu yaşını kutluyor. Eğitim kalitesi, uluslararası düzeyde akademik kadrosu, yerleşkede sunulan imkânları ve araştırmacılığı teşvikiyle öğrenci odaklılığı ön plana alan Üniversitemizin 30'uncu yılına özel logolar tasarlandı.

Kısmi zamanlı öğrenci çalışma modelini eğitiminin bir parçası olarak gören SDÜ’nün logoları, yine üniversitemiz bünyesinde çalışan kısmi zamanlı öğrenciler tarafından hazırlandı. Kurumsal İletişim Merkezinde görevli öğrencilerin hazırladığı logolar, üniversitemizin resmi sosyal medya hesaplarında oylamaya sunuldu. 4 ayrı tasarımın yer aldığı oylama sonucunda “SDÜ’nün 30. Yıl Logosu” katılımcıların kullandığı oylarla belirlendi.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Harun El’in tasarladığı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in siluetinin yer aldığı logo, 3 bin 729 oyun bin 909’unu alarak birinci oldu.

Yayın Tarihi: 22/06/2022