16. Future Base International Kumaş Tasarımı Yarışması'nda Tekstil ve Moda Tasarımı Öğrencilerimizin Başarısı

T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen ve İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçı Birliği (İTHİB) tarafından düzenlenen 16. Future Base International adlı Kumaş Tasarımı Yarışmasında Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü mezun öğrencilerinden Kemal Özpınar 1.’lik Ödülünün, Zeynep Esra Telli ise Singer Özel Ödülünün sahibi olmuştur. Tekstil alanının en prestijli yarışmalarından birisi olan bu uluslararası kumaş yarışmasında öğrencilerimizin gösterdikleri bu önemli başarı için kendilerini kutlar, mesleki yaşantılarında öğrencilerimize sonsuz başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 15/02/2022