10. ArtAnkara Uluslarası Çağdağ Sanat Fuarı Teknik Gezisi

Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi – Congresium’da düzenlenenen 10. ArtAnkara Uluslarası Çağdağ Sanat Fuarı’na, Öğr. Gör. İbrahim Kesek önderliğinde Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümü öğrencilerimizin 08.03.2024 tarihinde katılımı gerçekleşmiştir. Öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak, eserleri inceleme fırsatını yakalamaları, alanlarında kendilerini geliştirmeleri ve ilham alabilmeleri amacıyla faydalı bir teknik gezi öncesinde Anıtkabir ziyaretinde de bulunulmuştur.

ArtAnkara Uluslarası Çağdağ Sanat Fuarı’na eserleriyle katılım gösteren üniversitemizin Resim bölümü hocalarından Doç. Dr. Leyla Kodaman ve Öğr. Gör. İzzet Temel hocalarımızın eserlerini de ziyaret eden öğrencilerimiz memnuniyetlerini dile getirmiştir.

Öğrencilerimize başarılar diler, başta Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığı olmak üzere geziye katılan öğrencilerimize ve eşlik eden öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 20/03/2024