Öğrencilerimize Ara Sınav Duyurusu

1- YÖK Başkanlığımızın açıklaması doğrultusunda 3 Nisan 2023 tarihi itibariyle halihazırda uygulamakta olduğumuz uzaktan öğretim ile birlikte isteyen öğrencilerimize devam şartı aranmaksızın sınıflarımızda yüz yüze eğitim imkanı verilebilecektir.

2- Hibrit eğitime hazırlıkların tamamlanabilmesi için 3-7 Nisan 2023 tarihleri arasındaki 1 haftaya mahsus olmak üzere derslerimiz (yüz yüze eğitimine devam öğrencilerimiz hariç) uzaktan öğretim yöntemi ile yapılmaya devam edecektir.

3- 2022-2023 Bahar dönemi ara (vize) sınavlarımız uzaktan öğretim yöntemleri ile 10-19 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılacaktır.

4- Sınav haftalarında derslerimiz çevrimdışı (asenkron) öğretim elemanlarımızca yapılmaya devam edecektir.

5- Ara sınavların bitimini takiben 24 Nisan 2023 tarihinden itibaren isteyen öğrencilerimiz birimler tarafından ilan edilen dersler için belirlenen sınıflarda yüz yüze eğitime katılabileceklerdir.

Yayın Tarihi: 03/04/2023