SDÜ’nün Bilim İnsanları Hayalinizdeki Mesleği Tanımanız İçin Yol Gösteriyor

Süleyman Demirel Üniversitesi, üniversite tercih dönemi öncesinde aday öğrenciler ile sosyal medyada buluşuyor. “SDÜ Hocaları Meslekleri Tanıtıyor” projesi kapsamında  öğrencilere hayatlarına yön verecek meslekler ile ilgili yol gösteriyor. Üniversitemiz hocaları 10 gün boyunca SDÜ’nün fiziki yapısı, teknik altyapısı, öğretim kadrosu, akademik bölümleri, sosyal, ulaşım ve barınma olanakları hakkında öğrencilere bilgi vererek, merak ettikleri soruları yanıtlayacak.

Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Radyo- Televizyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen ve Radyo SDÜ Stüdyolarında YouTube üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek yayınların ilk konuğu, Üniversitemiz Araştırma ve Yenilikçilik Direktörü Prof. Dr. Serdal Terzi olacak.

Yayın Tarihi: 10/07/2020